Projecten

Nieuwbouw reinwaterreservoir te Halsteren

Tijdens de bouw van dit reinwaterreservoir met hogedrukpompen kelder, heeft B&U het bouwkundig toezicht en de bouwco√∂rdinatie verricht.

Uitbreiding CSW Van de Perre te Middelburg

Tijdens de bouw van deze uitbreiding heeft B&U het bouwkundig toezicht verricht.

Nieuwbouw woning te Meliskerke

Voor de nieuwbouw van deze woning heeft B&U de algehele bouwkundige uitwerking verricht, van ontwerp tot de uitvoeringstekeningen. Deze woning is gebouw in prefab houtskeletbouw.

Nieuwbouw waterreservoirs te Haamstede

Bij de nieuwbouw van 2 waterreservoirs heeft B&U het toezicht verricht.

Nieuwbouw vrijstaande woning te Aagtekerke

Voor de nieuwbouw van deze woning heeft B&U de bouwkundige uitwerking verricht, van aanvraag bouwvergunning tot de bestektekeningen. Tevens de begeleiding tijdens aanbesteding en de uitvoering.

Nieuwbouw woning te Bosschenhoofd

Bij de nieuwbouw van deze woning met buitenstalling, had B&U een co√∂rdinerende rol tussen de betrokken partijen. Tijdens de bouw van deze woning, heeft B&U de directievoering en het bouwtoezicht uitgevoerd. 

Onderhoud Penitentiaire Inrichting te Middelburg

B&U heeft de directievoering en het bouwtoezicht verricht bij uitbreiding van het magazijn. Tevens is de gehele inrichting opgewaardeerd naar de nieuwbouweisen op het gebied van brandveiligheid.

Nieuwbouw cafetaria 't Puntje te Vlissingen

Voor de nieuwbouw van cafetaria 't Puntje in Vlissingen, heeft B&U het bouwkundig tekenwerk verricht voor de aanvraag van de bouwvergunning.

Uitbreiding kantoor Delta te Goes

In opdracht van een architectenbureau, heeft B&U het bouwkundig Stabu-bestek opgesteld. Het bestaande 1-laagse kantoor van het nutsbedrijf Delta, wordt intern verbouwd en wordt uitgebreid met 2 bouwlagen.

Nieuwbouw autobedrijf Murre Middelburg

Voor de nieuwbouw van dit bedrijfspand bestaande uit pompstation, wasstraat, wasboxen, stofzuigplaatsen autogarage en winkel, heeft B&U het schetsontwerp nader uitgewerkt tot een Definitief Ontwerp.

Uitbreiding scholen en nieuwbouw kinderopvang te Middelburg

In opdracht van gemeente Middelburg, verricht B&U het bouwtoezicht bij uitvoering van uitbreiding van de scholen Acaciahof en Dolfijnenburch en bij nieuwbouw van de KOW (Kinder Opvang Walcheren) te Middelburg.

Nieuwbouw 6 woningen te Meliskerke

Voor de nieuwbouw van deze 2 onder 1 kap woningen heeft B&U de bouwkundige uitwerking verricht, van aanvraag omgevingsvergunning tot bestektekening met Stabu-bestek.

Uitbreiding woning te Oostkapelle

Voor de uitbreiding van deze woning (tuinkamer en berging), heeft B&U het tekenwerk verricht voor de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Uitbreiding bedrijfs/verenigingsruimte

Voor de uitbreiding van dit pand, heeft B&U het tekenwerk verricht voor de aanvraag van de omgevingsvergunning.